Aanvraag

Het FDN is een initiatief voor de financieringsbranche om via electronische weg het aanvraag- en acceptatietraject bij een kredietaanvraag af te handelen. Intermediairs en financierings-maatschappijen kunnen zich aansluiten bij het FDN. Elke aangesloten partij kan via het FDN "berichten" naar elkaar versturen. Het intermediair heeft een adviespakket waarmee hij berichten verstuurt, de maatschappij heeft een aanvraag verwerkingssysteem dat de aanvragen inleest en de reactie terugstuurt. Kortom het FDN is een centrale infrastructuur dat bestaat uit één gestandaardiseerde en gestructureerde set aan electronische aanvraagformulieren dat geïntegreerd is in het administratie pakket.
De "berichten" zijn eenvoudigweg electronische aanvraagformulieren die door alle FDN aangesloten maatschappijen worden herkend en gebruikt. Een lening voor de klant kan behandeld worden zonder gebruik te maken van fax, telefoon en post. "Snel en efficiënt" voor zowel de maatschappij als het intermediair.
 
Bent u geïnteresseerd in de vele mogelijkheden die FDN voor u kan bieden?

Vul dan hier het aanmeldingsformulier FDN in. Het is noodzakelijk in het bezit te zijn van een digitaal paspoort om te kunnen garanderen dat het berichtenverkeer veilig verloopt.

Door hier te klikken verschijnt er een aanmeldingsformulier die u uit kunt printen. U kunt deze vervolgens invullen en opsturen naar ons kantoor.

Descartes
Postbus 1736
3800 BS Amersfoort
Tel: 033-4606200
E-mail: AccountsReceivableEMEA@descartes.com

NVF Voorschotbank
RiBank
Credivance
De Nederlandse Voorschotbank
Alpha Credit
Defam
InterBank
Green Loans